Trädgårdsskötsel


På Kålltorps Handelsträdgård jobbar ett gäng med riktigt duktiga Trädgårdsmästare. Alla som jobbar här har en gedigen och relevant utbildning inom trädgård så att du som kund skall kunna känna dig helt trygg när du anlitar oss. Vi utför allt från enklare skötseluppdrag såsom gräsklippning och ogräsrensning till avancerat anläggningsuppdrag såsom ritning och totalentreprenad.

Våra skötseltjänster:

Gräsklippning

Vi utför gräsklippningar åt både privatpersoner, företag och föreningar. Oftast läggs gräsklippningen upp som ett abonnemang där vi tex klipper gräset varje fredag men vi åtar oss självklart också engångsuppdrag. Du vet väl att som privatperson kan du utnyttja ditt RUT-avdrag* när du köper tjänsten gräsklippning?

Ogräsrensning

Ibland räcker inte tiden eller kraften till och det är skönt att få hjälp av ett proffs. Vi rensar ogräs både på engångsuppdrag och återkommande i ett visst intervall vi kommit överens om. Även denna tjänst kan köpas med rätt till RUT-avdrag*.

Häckklippning

Oavsett vilken sorts häck du har och oavsett hur mycket du önskar klippa den har vi koll på när bästa tidpunkten är och hur man når bästa resultat. Tveka inte att höra av dig om du behöver hjälp med din häck. RUT-avdragsjobb!

 

 

 

Beskärning

Vi är grymt duktiga på att beskära träd! Fr o m 2016 ingår även fruktträdsbeskärning i tjänster du kan köpa med RUT-avdrag*, det tycker vi är bra. Oavsett om du vill få mer frukt, ett vackrare träd, gallra gamla eller sjuka grenar eller hålla nere storleken på ditt träd, vi vet hur man lyckas på bästa sätt och hjälper dig gärna. Tänk på att höra av dig i tid då vi i perioder har högt tryck på beskärningar.

Gödsling

Rätt gödsel i rätt mängd till rätt växt är viktigt. Låt oss sköta gödslingen och var säker på att det blir rätt.

Vi utför även kantskärning, vertikalskärning, snöröjning samt Vård av altan och gångar.

För prisförfrågan och beställning välkommen in i butiken eller ring 0708-941148 eller 031-253674.


* Läs om RUT-avdraget hos Skatteverket.