Trädgårdsdesign och anläggning


På Kålltorps Handelsträdgård jobbar ett gäng med riktigt duktiga Trädgårdsmästare. Alla som jobbar här har en gedigen och relevant utbildning inom trädgård så att du som kund skall kunna dig helt trygg när du anlitar oss. Vi utför allt från enklare skötseluppdrag såsom gräsklippning och ogräsrensning till avancerat anläggningsuppdrag såsom ritning och totalentreprenad.

 

 

Trädgårdsdesign

Vi hjälper dig oavsett om du behöver hjälp att sätta några snygga krukor på trappen för att liva upp entrén, eller vill förändra en rabatt eller skall bygga om hela trädgården. Kanske behöver du en ritning som du själv kan jobba efter eller så vill du helst att vi gör allt från ritandet och planerandet till anläggning så du bara kan njuta av din trädgård. Vi hjälper dig oavsett hur litet eller stort ditt projekt är.

Vi är vana att jobba både med privatpersoner, företag och bostadsrättsföreningar. Oftast gör vi hela jobbet själva, men när behov finns tar vi gärna totalentreprenaden och använder oss av duktiga samarbetspartners för bästa slutresultat.

Vi designar allt från amplar och urnor till Centralstationen i Göteborg, Bostadsrättsföreningar, privatpersoner och också många av Göteborgs fina torg. Ibland gör vi en ny plantering eller en uteplats men varje år gör vi också några anläggningsjobb där vi gör om alt från början. Då ingår oftast både design, planering, plattläggning, gräsmattor och planteringar. Ibland blir det ljussättning, vatten, växthus eller odlingsbäddar. Minst sagt roligt! Välkommen som kund du också!